ANYA NAPLÓ BEIGE SZÍNŰ BORÍTÓVAL

ANYA NAPLÓ BEIGE SZÍNŰ BORÍTÓVAL
EXKLUZÍV határidőnapló Anyukáknak, akiknek gyermeke már elmúlt 1 éves, illetve azoknak, akiknek már több (1 évesnél idősebb) gyermekük is van.
20.77
To Favourites
Recommend
Print
Comparison
Question about the product
Details
Info
Details
Kinek ajánljuk?

Ezt a naplót a benne lévő extra tartalmak miatt kifejezetten azoknak az Anyukáknak készítettük, akiknek gyermeke már elmúlt 1 éves, illetve azoknak, akiknek már több (1 évesnél idősebb) gyermekük is van.

Tökéletes ajándék lehet bármelyik Anyukának bármilyen alkalomra, de akár magadat is meglepheted vele.

Miért jó?

1. Mert egy Anyuka tervezte egy másik Anyukának, így pontosan tudja, mi mindent kellene fejben tartani egy anyának és mennyire lehetetlen küldetés ez gyerek(ek), munka és egyéb teendők mellett. Ez a napló mindent megjegyez majd helyetted!

2. Mert az Anya naplóban minden egy helyen lesz! Egyedülálló módon ötvöztünk egy határidőnaplót olyan extra tartalmakkal, melyek hatékony segítséget nyújtanak az anyukáknak a mindennapok tervezéséhez, hogy legyen idő arra, ami igazán fontos.

3. Mert bármelyik év bármelyik napján elkezdheted, a dátumozást Te magad határozhatod meg. Az 1 év (52 hét) akkor indul, amikor csak Te szeretnéd. Így nem vesztegetsz el felesleges oldalakat, ha csak februárban jut eszedbe, hogy új naptárra van szükséged, vagy ha az addig használt és imádott Anya-baba naplódnak éppen július közepén érsz a végére.

4. Mert maximálisan a saját igényeidre szabhatod! Nem kell felesleges adatokat kerülgetned, csak azt jegyezd fel, ami tényleg lényeges Neked! Ha ez egy névnap, akkor azt; ha az, hogy aznap mikor van napnyugta, akkor azt; ha számodra a Hold állása fontos vagy, hogy éppen hányadik napját/hetét írjuk az évnek, esetleg az, hogy épp minek van a világnapja, írd fel ezt. Teljes mértékben a Te döntésed, mi csak a helyet alakítottuk ki Neked ehhez.

5. Mert 100%-ban mentes a hirdetésektől!!! Végre egy napló (ritkaság manapság!), amiben nem kell mindenféle reklámokat, unalmas “töltelék-tartalmakat” kerülgetned az életetek mindennapjai között, amire semmi szükséged nincs.

5+1. Mert egyszerűen gyönyörű, öröm lesz ránézni minden nap, s nem utolsó sorban jól fog mutatni a képeken.

Terjedelem: 352 oldal
Méret: B/6 (12,3 cm x 16,8 cm) – tökéletesen női táska-barát
Info
Article No.
990046
WebShop System