Anya napló-Grafit-fehér

Anya napló-Grafit-fehér
Anya napló-Grafit-fehér
Anya napló-Grafit-fehér
Anya napló-Grafit-fehér
Anya napló-Grafit-fehér
Anya napló-Grafit-fehér
Anya napló-Grafit-fehér
Anya napló-Grafit-fehér
Kinek ajánljuk?

Ezt a naplót a benne lévő extra tartalmak miatt kifejezetten azoknak az Anyukáknak készítettük, akik még a várandósság időszakában vannak, illetve akiknek babája még nem múlt el 1 éves. Valamint ezt a naplót ajánljuk azoknak is, akiknek már van(nak) gyermeke(i), de újra babát vár, mivel ebben a naplóban van lehetőség a születendő babáról jegyzetelni, ugyanakkor a nagyobb(ak)nak is marad hely az egyes napoknál.

Tökéletes ajándék lehet babaváró bulikra, baba látogatóba, de akár magadat is meglepheted vele.

Miért jó?

1. Mert egy Anyuka tervezte egy másik Anyukának, így pontosan tudja, mi mindent kellene fejben tartani egy anyának és mennyire lehetetlen küldetés ez gyerek(ek), munka és egyéb teendők mellett. Ez a napló mindent megjegyez majd helyetted!
2. Mert az Anya-baba naplóban minden egy helyen lesz! Egyedülálló módon ötvöztük a babanaplók és a határidőnaplók minden szükséges tartalmát, hogy ne kelljen a kettőt külön vezetned, hogy hol az egyiket, hol a másikat felejtsd el kitölteni két pelus csere között és kimaradjanak a fontos információk. Hatékony segítséget nyújt az anyukáknak a mindennapok tervezéséhez, hogy legyen idő arra, ami igazán fontos.
3. Mert bármelyik év bármelyik napján elkezdheted, a dátumozást Te magad határozhatod meg, hiszen tudjuk, hogy a babák nem mind január 1-jén születnek.
Az 1 év (52 hét) akkor indul, amikor csak Te szeretnéd. Így nem vesztegetsz el felesleges oldalakat, mégis elkezdheted a várandósságod bármelyik napján, vagy babád születésekor.
4. Mert maximálisan a saját igényeidre szabhatod! Nem kell felesleges adatokat kerülgetned, csak azt jegyezd fel, ami tényleg lényeges Neked! Ha ez egy névnap, akkor azt; ha az, hogy aznap mikor van napnyugta, akkor azt; ha számodra a Hold állása fontos vagy, hogy éppen hányadik napját/hetét írjuk az évnek, esetleg az, hogy épp minek van a világnapja, írd fel ezt. Teljes mértékben a Te döntésed, mi csak a helyet alakítottuk ki Neked ehhez.
5. Mert 100%-ban mentes a hirdetésektől!!! Végre egy napló (ritkaság manapság!), amiben nem kell mindenféle reklámokat, unalmas “töltelék-tartalmakat” kerülgetned az életetek mindennapjai között, amire semmi szükséged nincs.
5+1. Mert egyszerűen gyönyörű, öröm lesz ránézni minden nap, s nem utolsó sorban jól fog mutatni a képeken.
21.23
To Favourites
Recommend
Print
Comparison
Question about the product
Details
Info
Details
Anya napló-Grafit-fehér
Terjedelem: 360 oldal
Méret: B/6 (12,3 cm x 16,8 cm) – tökéletesen női táska-barát
Info
Article No.
368917
WebShop System