ANYA-BABA NAPLÓ BEIGE SZÍNŰ BORÍTÓVAL

ANYA-BABA NAPLÓ BEIGE SZÍNŰ BORÍTÓVAL

Anya-Baba napló

Határidőnapló Kismamáknak, valamint Anyukáknak, akiknek gyermeke még nem múlt el 1 éves.
(Olyan Anyukáknak is inkább ezt a naplót ajánljuk, akiknek már nagyobb gyereke(i) van(nak), de új baba érkezik, akiről szeretné feljegyezni a kezdeti időszak minden izgalmas pillanatát. Van benne elegendő hely a picinek és a nagy(ok)nak is.

20,94
Zu den Favoriten
Empfehlen
Drucken
Artikel vergleichen
Fragen zum Artikel
Beschreibung
Daten
Beschreibung
Kinek ajánljuk?

Ezt a naplót a benne lévő extra tartalmak miatt kifejezetten azoknak az Anyukáknak készítettük, akik még a várandósság időszakában vannak, illetve akiknek babája még nem múlt el 1 éves. Valamint ezt a naplót ajánljuk azoknak is, akiknek már van(nak) gyermeke(i), de újra babát vár, mivel ebben a naplóban van lehetőség a születendő babáról jegyzetelni, ugyanakkor a nagyobb(ak)nak is marad hely az egyes napoknál.

Tökéletes ajándék lehet babaváró bulikra, baba látogatóba, de akár magadat is meglepheted vele.

Miért jó?

1. Mert egy Anyuka tervezte egy másik Anyukának, így pontosan tudja, mi mindent kellene fejben tartani egy anyának és mennyire lehetetlen küldetés ez gyerek(ek), munka és egyéb teendők mellett. Ez a napló mindent megjegyez majd helyetted!
2. Mert az Anya-baba naplóban minden egy helyen lesz! Egyedülálló módon ötvöztük a babanaplók és a határidőnaplók minden szükséges tartalmát, hogy ne kelljen a kettőt külön vezetned, hogy hol az egyiket, hol a másikat felejtsd el kitölteni két pelus csere között és kimaradjanak a fontos információk. Hatékony segítséget nyújt az anyukáknak a mindennapok tervezéséhez, hogy legyen idő arra, ami igazán fontos.
3. Mert bármelyik év bármelyik napján elkezdheted, a dátumozást Te magad határozhatod meg, hiszen tudjuk, hogy a babák nem mind január 1-jén születnek.
Az 1 év (52 hét) akkor indul, amikor csak Te szeretnéd. Így nem vesztegetsz el felesleges oldalakat, mégis elkezdheted a várandósságod bármelyik napján, vagy babád születésekor.
4. Mert maximálisan a saját igényeidre szabhatod! Nem kell felesleges adatokat kerülgetned, csak azt jegyezd fel, ami tényleg lényeges Neked! Ha ez egy névnap, akkor azt; ha az, hogy aznap mikor van napnyugta, akkor azt; ha számodra a Hold állása fontos vagy, hogy éppen hányadik napját/hetét írjuk az évnek, esetleg az, hogy épp minek van a világnapja, írd fel ezt. Teljes mértékben a Te döntésed, mi csak a helyet alakítottuk ki Neked ehhez.


5. Mert 100%-ban mentes a hirdetésektől!!! Végre egy napló (ritkaság manapság!), amiben nem kell mindenféle reklámokat, unalmas “töltelék-tartalmakat” kerülgetned az életetek mindennapjai között, amire semmi szükséged nincs.


5+1. Mert egyszerűen gyönyörű, öröm lesz ránézni minden nap, s nem utolsó sorban jól fog mutatni a képeken.

Terjedelem: 360 oldal
Méret: B/6 (12,3 cm x 16,8 cm) – tökéletesen női táska-barát
Daten
Artikel-Nr.
270629
WebShop System